"Dit ambacht is het hart van ons bedrijf"

Sinds 1 september 2015 ben ik officieel eigenaar van deze mooie keurslagerij in Poeldijk.
Onze klanten hechten veel waarde aan onze kwaliteit, service en ons ambacht. Daarnaast kunnen onze klanten genieten in onze eetwinkel van een stuk beleving, want werkelijk alles is open en transparant. Dit ambacht is het hart van ons bedrijf.

Keurslager Marco van der Hout

Werken met het beste vlees

Dit laten wij zien in twee aparte werkruimtes om de hygiëne en kwaliteit goed te kunnen waarborgen. Zo werken wij met een ‘koude kant’, waar onze producten in de worstmakerij worden geproduceerd. En we hebben de ‘warme kant’ waar we alle maaltijden, broodjes en snacks vers voor u bereiden.

Wij werken alleen met het beste vlees, met dieren die opgegroeid zijn onder de juiste omstandigheden. Deze aspecten vinden we bij eerlijke boeren, die geen antibiotica gebruiken, goed afgewogen voeding bieden en het beest de tijd geven om te groeien. Dit proef je terug in het malse, sappige vlees. Dit is dus goed voor mens en dier!

Naast de juiste grondstoffen werken wij ook uitsluitend met de beste hulpstoffen. Dus kruiden die puur zijn en zonder toevoegingen. Dat gebruiken we in onze worstmakerij, maar ook in onze keuken bij de maaltijden.

Logo Van der Hout
Marco van der Hout

Vegetarisch? Geen probleem!

Ook daar hebben we een beperkt assortiment voor liggen en op bestelling kunnen wij u enorm veel bieden op het gebied van kant en klare producten. Dat is het voordeel als je alles zelf maakt.

In de weekenden merken wij ook een sterke vraag naar tapas en borrelplanken. Hier hebben wij ook een mooie toonbank voor laten plaatsen, waar zelfs een aantal goede stukken Hollandse kaas te vinden zijn. Wij kunnen u daarbij helpen en adviseren ook in combinatie met een heerlijke fles wijn van de Westlandse Wijnhandel.

Graag tot ziens in onze winkel.

Dit ben ik

Mijn naam is Marco van der Hout, ik ben 33 jaar en geboren als tuinderszoon op de Groeneweg in 's Gravenzande. Als 10 jarige jongen ben ik als schoonmaker begonnen in de slagerij. Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik naar de slagersvakschool gegaan, die ik in januari 2014 volledig heb afgerond. Op het gebied van ambacht heb ik mijzelf in 2012 bewezen, door de International Young Butchers Competition te winnen.

Naast het ambacht heb ik mij ook verdiept in het ondernemerschap. Zodoende en heb ik de HBO opleiding Small Business en Ondernemerschap  gevolgd en afgerond.

Mijn grootste droom, een eigen, nieuwe slagerij beginnen, is in september 2020 uitgekomen. Een paar deuren verwijderd van de oude winkel staat nu mijn nieuwe winkel! 

Ik heet u van harte welkom bij Keurslagerij Van der Hout; een vers-speciaalzaak die niet alleen vlees, maar ook kaas, wijn en heerlijke maaltijden voor u bereidt!

Marco van der Hout

Keurslager Van der Hout

Voorstraat 57
2685EJ Poeldijk
0174245262
0174240539

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 15:00
zondag Gesloten